30.9.10

Ootan ettepanekuid

Täna algas huviliste registreerimine oktoobri keskpaigas toimuva “Tagasi kooli” nädala külalisõpetajaks. Vabariigi presidendi ja Sihtasutus Noored Kooli üleskutsel toimuval ettevõtmisel osaleb seekord varasemast enam vene õppekeelega koole.

“Tagasi kooli” nädala eesmärk on tugevdada koolide ja ülejäänud ühiskonna koostööd. President Ilves ja Sihtasutus Noored Kooli kutsuvad koolidesse üle Eesti tunde andma kõiki, kes on valmis jagama õpilastega oma elu- ja töökogemust. Teretulnud on nii ametialaste teadmiste ja kogemuste jagamine kui ka huvitegevuste tutvustamine. Koolielu mitmekesistamise kõrval on külalisõpetajate tunnid tunnustus Eesti õpetajate tööle.

Lp lapsevanemad!
Ootan, et keegi teist tuleks ja räägiks 1.a klassi lastega selle nädala raames. Ma ei tea missugustel huvitavatel erialadel te töötate või missugustel teemadel võite lastega vestelda või mida võiksite neile õpetada või kuhu (mõtlen töökohta) võiksime külla tulla. Ootan teie ettepanekuid. Kindlasti on lapsed uhked ja õnnelikud, kui nende ema/isa viiks ühe tunni läbi.

No comments:

Post a Comment