2.5.11

Õppekäik Tallinnasse


28. aprilli hommikul istusime bussi ja algas meie retk kunstimaailma. Külastasime Kadrioru lossi. Meid võtsid vastu vanaaegselt riietatud lossidaamid, kes tutvustasid lossi saamislugu ja uhkeid ruume. Eriti vahva oli saali lagi ja lugu sellest laest. Lapsed püüdsid ka ise kujundada ühte lage, seekord siiski ainult värvipliiatsitega ja paberil.

Lossist läksime Kadrioru tiiki vaatama. Meie loodusõpetuse tööraamatus on pilt sellest. Imetlesime suursuguseid luikesid. Tubli pool tundi hullasid-mängisid lapsed mänguväljakul.

Milla-Miia-Manda muuseum on uus lastemuuseum, kus lastel palju tegemist. Nad said mängida poodi, kodu, postkontorit, arvutiga jne. Käisime tähetornis, kus meile tutvustati mõnesid tähtkujusid.

Päev oli päris pikk (nagu isa-ema tööpäev), koju jõudsime 15.30. Pilte on üsna kasinalt, sest õpetaja fotokal sai aku tühjaks.

Aitäh Annabeli emale, kes oli meile hirmpalju pitsat kaasa küpsetanud. Ei jõudnud ära süüagi. Koolist saime kaasa saiakese ja banaani. Andral oli sünnipäev ja tema kostitas lapsi kommidega.

No comments:

Post a Comment