7.12.10

Veel pilte Oandu-reisist ja mõned mõtted


Veel pilte kuusetoomisest. Me olime kaheks rühmaks jaotatud ja nüüd on siin minu rühma pildid. Mõlemad õpetajad olid väga toredad, sõbralikud ja kannatlikud. Piltidel on palju vanaaegseid asju. Loodetavasti oskavad lapsed kodustele seletada, mis on piltidel ja mida nendega tehti vanasti.
Mets oli väga ilus ja talvine. Viisime ka loomadele veidi meelehead, sest kisa, mis meie tõttu metsas oli, hirmutas nii mõnegi metslooma vist päris kaugele. Linnalapsed ei suutnud metsas vaikselt olla, et näiteks metsahääli kuulata või mõnda loomagi näha. Ei hakka varjama, et see mind ikka päris palju kurvastas. Kuulekus ja kokkulepetest kinnipidamine pole just meie tugevam külg(:. Loodan, et areneme selles osas nobedasti:).

Täna oli kehalise kasvatuse õpetaja võistlustel ja meie harjutasime jõulupeoks. Õppisime, kuidas seista laval, liikumist laval, kummardamist laval, lavalt lahkumist. Laulsime mitu korda laulud läbi. Nüüd tähelepanu: Laulusõnad tuleb pähe õppida, need on lastele kätte antud.

Kirjutasime päevikusse tähtsa lause (äkki nii jääb paremini meelde ja on arusaadavam): kuulan õpetaja juttu tähelepanelikult ja täidan käsku täpselt. Jutt tuleb lõpuni kuulata ja siis asuda täitma. Enne mõtle, siis tegutse.

No comments:

Post a Comment